In ultima vreme, datorita tendintei producatorilor de a micsora preturile, in dauna aducerii noutatile, preturile au scazut foarte mult iar la momentul actual avem o lista de telefone cu dotari foarte bune:
1. Lg Optimus G
Il consider cea mai buna alegere la momentul actual, se gasete acum la un pret de aproximativ 1200-1400 de lei si isi mertita fiecare banut. As putea spune ca la acest model, doar ergonomia ar avea de suferit.
2. Lg/Google Nexus 4
Da, acesta este fratele mai mic al lui Optimus G si nu se incadreaza in categoria premium daca e sa ne luam dupa design insa are fix aceleasi componente hardware ca si Optimus G la un pret mai mic. Singurul dezavantaj la momentul actual il reprezinta camerea de 8 megapixeli care este acoperita in totalitate cu o sticla ce nu are proprietati optice de exceptie.
3. Samsung Galaxy S3
Acest veteran ar vremurilor noastre inca mai poate ”duce” insa este bine sa luam in calcul si varianta cu LTE care are 2 gb ram. Deocamdata poate rula aproape toate jocurile existente in Google Play.
Cam acesta este in top foarte scurt si sper sa va influenteze pozitiv in alegerea noului model pe care doriti sa-l achizitionati.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s